Hovedmenu
Andre kategorier
Hovedmenu
Mit område
Hovedmenu
Servicer
Via-Mobilis.dk yder rådgivning, så du trygt kan købe og sælge dine brugte industrikøretøjer og dit brugte materiel!

Råd til sælgere af brugte køretøjer eller brugt materiel

Sammenlign priser på lignende køretøjer eller materiel

Vær opmærksom på priser, der er for lave eller for høje. Sammenlign med priser på lignende køretøjer og materiel (mærker, modeller, kilometertal, antal driftstimer, produktionsår).

Kontakt sælgeren

Vælg helst telefonisk kontakt. Kontroller, at den oplyste landekode hører til det land, sælger kommer fra. Ring ikke til numre, der begynder med 08, da der er tale om overtakserede numre.

Spørg til køretøjets eller materiellets historik

Selv hvis annoncen angiver køretøjets tekniske specifikationer, så tøv ikke med at spørge sælger om køretøjets eller materiellets hidtidige driftsbetingelser.

Kontroller byggemaskinen eller -materiellets stand

Tjek den sidste synsrapport. Hvis du har mulighed for det, bør du tage fysisk hen for at teste køretøjet eller byggemaskinen og kontrollere, at der ikke er nogen tydelige defekter (ophængning, chassis, motor, olielæk, hydraulikslanger etc.).

Kontroller papirerne

I forbindelse med handelen skal sælger overdrage fakturaer for vedligeholdelse og rapporter for periodisk syn.

Mistænkelig sælger?

Vores medarbejdere kontrollerer systematisk identiteten på professionelle sælgere, som indrykker annoncer på Via-Mobilis.dk. Hvis du alligevel får mistanke til eller oplever problemer med en sælger, må du meget gerne gøre os opmærksomme på det.